CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a felicitat veteranii Forțelor Armate și Organelor de Drept

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la adunarea festivă și concertul dedicat Zilei Veteranilor Forțelor Armate și Organelor de Drept, organizat la inițiativa Uniunii Ofițerilor din Moldova în incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

Șeful statului i-a felicitat pe militarii noştri cu prilejul sărbătorii, mulțumindu-le pentru patriotismul și devotamentul față de neam și țară, pentru faptul că şi-au onorat datoria faţă de Patrie. ”Ei sunt adevărații bărbați care, cred cu tărie, vor răspunde în orice moment chemării Patriei”, a specificat Președintele. De asemenea, Igor Dodon a îndemnat tînăra generație să ia exemplu de la acești oameni și să preia din calitățile lor.

Totodată, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, contribuție la asigurarea legalității ordinii de drept și merite în educarea militaro-patriotică a tinerei generații, șeful statului a înmînat Diploma de onoare a Președintelui Republicii Moldova și medalii cu brevete ale Uniunii Ofițerilor unui grup de ofițeri.