CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a vizitat grădinița de copii „Romașca” din localitatea Alexeevca, r-nul Florești

În cadrul vizitei în teritoriu, șeful statului a mers la grădinița de copii „Romașca” din localitatea Alexeevca, r-nul Florești.

În cadrul discuției cu personalul instituției despre condițiile de activitate, necesitățile și problemele cu care se confruntă, aceștia i-au comunicat Președintelui faptul că instituția preșcolară are stringentă nevoie de mobilier, veselă, lengerie de pat, ș.a. pentru deschiderea unei noi grupe de copii.

S-a decis ca din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”, să fie oferit suportul necesar, astfel ca grădinița de copii să aibă posibilitatea de a deschide o nouă grupă și de a instrui cît mai mulți micuți, iar părinții acestora să se poată angaja în cîmpul muncii.

Șeful statului a ținut să reitereze faptul că copiii sunt viitorul nostru și este de datoria noastră să le creăm condiții prielnice pentru educare și dezvoltare. Totodată, Igor Dodon a dat asigurări că va depune și în continuare eforturi pentru a le oferi sprijinul necesar întru asigurarea unui mediu adecvat pentru instruire.