CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Victor Gaiciuc a avut o întrevedere cu Nicolai Patrușev

În cadrul vizitei în Federația Rusă, Secretarul Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova, domnul Victor GAICIUC a avut o întrevedere de lucru cu Secretarul Consiliului de Securitate a Federației Ruse, domnului Nicolai Patrușev.

În contextul dialogului au fost abordate subiecte legate de întreg spectrul relațiilor bilaterale și situația regională în domeniul securității, în contextul provocărilor emergente la nivel global și regional.

Domnul Gaiciuc a reiterat necesitatea de schimb de bunelor practici prin cooperarea între structurile omolog manifestate prin schimbul permanent de informații și consultanță pe subiecte de interes comun. Totodată, a fost relevată dorința de identificare și dezvoltare a unor noi metode de colaborare.

Secretarul Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova a asigurat partea rusă de faptul că instituția prezidențială va continua să promoveze o politică externă echilibrată, să construiască relații de bună cooperare reieșind din interesele naționale ale Republicii Moldova.