CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon s-a familiarizat cu activitatea a două întreprinderi din orașul Cupcini

În cadrul vizitei de lucru în or. Cupcini, Președintele țării s-a familiarizat cu activitatea a două întreprinderi din regiune: ICS “Moldova-Zahar” SRL și Combinatul de produse lactate SA”Inlac”.

Șeful statului a salutat faptul că în pofida problemelor cu care se confruntă agenții economici din Moldova, aceste întreprinderi înregistrează profit, prestează servicii de calitate, achită impozitele la stat, sute de muncitori sunt antrenați în procesul de producere.

În cadrul dialogului cu angajații și conducerea întreprinderilor, Igor Dodon a menționat importanța pe care o acordă instituția prezidențială dezvoltării mediului de afaceri din țara noastră și diversificării piețelor de desfacere. Părțile au discutat și despre problemele cu care se confruntă angajații și conducerea întreprinderilor, dar și despre posibilitățile de sporire a nivelului de competitivitate a produselor și a capacității de comercializare a acestora. Șeful statului a apreciat activitatea colectivelor și a dat asigurări că îi va susține pe viitor.