CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Fundația de Binefacere ”Din Suflet” lansează o nouă campanie socială națională

Cu ocazia zilei de 1 septembrie – început de noul an școlar, Fundația de Binefacere ”Din Suflet” lansează o acțiune socială națională care are drept scop acordarea sprijinului elevilor din familii social-vulnerabile și din familii cu mulți copii.

Astfel, peste 8000 de elevi care învață la școală în ciclul primar și fac parte din  familiile cu venituri mici sau familie care cresc mai mult de 3 copii, va primi suport din partea Fundației de Binefacere a Primei Doamne, sub formă de ghiozdan cu rechizite școlare.

Acțiunea va cuprinde toate raioanele țării și se va desfășura pînă la data de 30 august, astfel încît elevii să poată merge la școală cu rechizite școlare și  ghiozdane noi.

De asemenea, tot cu suportul Fundației ”Din Suflet”, 40 de copii din familii numeroase, social-vulnerabile, familii monoparentale din diverse localități ale țării își vor petrece vacanța la tabăra de odihnă ”Zîmbetul”, de la Vadul lui Vodă, în a doua decadă a lunii august.

Totodată, o altă acțiune pe care o desfășoară Fundația, este ajutorarea a 10 copilași diagnosticați cu hipoacuzie care vor beneficia de implanturi Cohlear, fapt ce le va oferi șansa de a auzi pentru prima oara în viață și de a se integra în societate.

Pentru a fi alături de cei care au nevoie de suport, Fundația de Binefacere va organiza și în continuare acțiuni similare!

Menționăm că pe parcursul a 6 luni de activitate, Fundația de Binefacere”Din Suflet” patronată de Prima Doamnă, Galina Dodon, a oferit sprijin a peste 160 de persoane.