CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Galina Dodon a avut o întrevedere cu directorul executiv al Fundației de Binefacere "Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France"

În cadrul vizitei în Franța, Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a avut o întrevedere cu Danuta Pieter, director executiv al Fundației de Binefacere "Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France", patronată de Bernadette Chirac, fostă Primă Doamnă a Franţei.

În cursul întrevederii, Galina Dodon s-a familiarizat cu activitatea fundației de binefacere franceze și cu proiectele realizate pînă în prezent. Totodată, Prima Doamnă a relatat despre activitatea precum și acțiunile pe care le-a desfășurat Fundația de Binefacere "Din Suflet" pe care o patronează.

În cursul dialogului, doamna Pieter a menționat deschiderea pentru colaborare cu Fundația ”Din Suflet” în vederea realizării unor proiecte filantropice. Astfel, stabilirea unor contacte cu partenerii externi permit fundației ”Din Suflet” să realizeze proiecte caritabile importante și să ofere suportul necesar persoanelor aflate în dificultate din Republica Moldova.

Menționăm că fundația "Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France", activează de circa 30 de ani și are drept scop îmbunătățirea calității vieții copiilor, adolescenților și vîrstnicilor internați în spitale.