CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Incă o familie cu mulți copii a beneficiat de locuință din partea Fundației

Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a înmânat familiei Bivol din localitatea Talmaza, raionul Ștefan Vodă cheile de la locuința procurată cu suportul Fundației de Binefacere "Din Suflet".

Familia Bivol, care crește cinci copii minori, trăiau cu chirie și riscau să rămână pe drumuri. Cuplul prezidențial a decis să ajute familia respectivă și să realizeze visul celor cinci copilași de a avea o casă părintească.

Totodată, pentru a ameliora greutățile cotidiene cu care se confruntă familia, Fundația de Binefacere "Din Suflet" a donat familiei Bivol și alte daruri: o mașină de spălat, produse alimentare, jucării și alte lucruri de primă necesitate, dar și ajutorul unic în sumă de 4000 de lei, oferit familiilor în care se naște al 4-lea sau următorul copil.

Menționăm că pe parcursul a mai puțin de doi ani de activitate a Fundației ”Din Suflet”, în cadrul proiectului "Casa Părintească", fundația a oferit suport pentru procurarea, construcția sau reconstrucția locuinței, la peste 50 de familii social vulnerabile din toată țara. Faptele bune continuă!