CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Lansarea campaniei naționale de colectare a fondurilor pentru cumpărarea unei locuințe pentru o familie cu patru copii

Astăzi, a fost lansată o campanie națională de colectare a fondurilor pentru cumpărarea unei locuințe pentru o familie cu patru copii, sub patronajul Primei Doamne a Republicii Moldova, Galina Dodon.

Cuplul Olga Harcenco și Mihail Iuzic din satul Dubovca, r. Hîncești, trăiesc în condiții greu de imaginat împreună cu cei 4 copii: o fetiță de doar 1 lună și alta de cinci ani, un băiat de 8 și altul de 2 ani.

Casa în care locuiesc nici măcar nu le aparține și este într-o stare dezastruoasă. Această familie nu are strictul necesar pentru a supraviețui, nu au haine, mîncare și nici lemne de foc.

Din aceste considerente, cuplul prezidențial, Igor Dodon și Galina Dodon, au acordat  suportul minim necesar acestei familii și au făcut un apel către toată lumea de bună credință să contribuie financiar și să vină cu ajutor pentru procurarea unei locuințe pentru această familie.

”Vom depune toate eforturile ca pînă la 1 martie această familie să trăiască deja într-o casă normală, curată și încăpătoare”, a declarat Galina Dodon.

Pentru cei care doresc să vină cu suport a fost deschis un cont bancar:

(rechizitele bancare pentru donații: beneficiar: Harcenco Olga,

BC ”Mobiasbancă-Groupe Societe Generale” S.A.

Codul băncii: MOBBMD22,

Cod fiscal: 2008028004796;

IBAN (MDL) MD47MO2225ASV13813427100).