CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Prima Doamnă a Republicii Moldova, doamna Galina DODON, împreună cu fiul Vladislav, a vizitat Casa Copilului „Preafericitul Iosif ”

În ajunul sărbătorilor de Paști, în Joia Mare din Săptămîna Patimilor, Prima Doamnă a Republicii Moldova, doamna Galina DODON, împreună cu fiul Vladislav, a fost în vizită la Casa Copilului „Preafericitul Iosif” pe lîngă Mănăstirea Hîncu. Centrul are o capacitate de 63 locuri pentru copiii cu vîrsta de la 3 la 16 ani care frecventează grădinița și școala din apropiere.

Întru susţinerea şi ajutorarea acestor copii care provin din familii social dezavantajate, Fundația de Binefacere „Din suflet” a donat instituției douăfrigidere, produse alimentare, cadouri și jucării. Pe lîngă acestea, pentru a contribui la dezvoltarea multilaterală a copiilor, le-a oferit cărți, mingi, table de șah.

Totodată, în incinta centrului, cu suportul Fundației de Binefacere, va fi instalat un sistem antiincendiar autonom.

Cu prilejul Sfintei Sărbători a Învierii Domnului și Mîntuitorului Nostru Iisus Hristos, doamna Galina DODON a adresat tuturor enoriașilor cordiale felicitări în dorința sinceră ca Lumina Divină să ne călăuzească în a întări credința, a promova binele, făurirea și buna înțelegere între oameni.