Șefa statului și Președintele Klaus Iohannis au avut o discuție la Cotroceni

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Președintele României, Klaus Iohannis, cu care a vorbit despre relațiile speciale dintre Chișinău și București. Președinta a declarat că România a fost, dintotdeauna, un partener de nădejde pentru noi, gata să ofere cetățenilor Republicii Moldova sprijin în momentele dificile. „Mi-am exprimat recunoștința pe

Președinta Maia Sandu, în Senatul României: „Republica Moldova și România își croiesc împreună soarta, ca parte a lumii libere”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat astăzi cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului de la tribuna Parlamentului României. „Este încă o dovadă că ne bucurăm de încredere reciprocă puternică și că, în pofida timpurilor extrem de grele pentru toți, Republica Moldova și România își croiesc împreună soarta, ca parte a lumii libere. Republica Moldova - în drum spre Uniunea Europeană. România - mai puternică în Uniunea Europeană”, a declarat Președinta.