CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Discursuri și mesaje

Mesajul Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, la șase luni de mandat

Astăzi se împlinesc șase luni din ziua în care am depus jurământul în fața Dumneavoastră în calitate de Președinte al Republicii Moldova. Au fost șase luni în care preocupările mele majore au fost pandemia, criza economică, scoaterea țării din izolare internațională și lupta împotriva corupției. Sunt patru direcții importante în care nu am putut face miracole, dar în care s-a simțit un suflu nou.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare Maiestăţii Sale Reginei Elizabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

Celebrarea zilei de naștere a Maiestății Voastre îmi oferă plăcutul prilej de a Vă adresa, în numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, cele mai sincere felicitări, însoțite de urări de bunăstare și prosperitate pentru Maiestatea Voastră, întreaga Familie Regală și toți cetățenii Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare Președintelui Republicii Portugheze, domnul Marcelo Rebelo De Sousa

Cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Portugheze, Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, sincere felicitări, însoțite de urări de pace, bunăstare și prosperitate poporului portughez. Este, de asemenea, Ziua Comunităților Portugheze și ziua în care ne amintim de marele poet Luís de Camões.